Προφίλ

ΠΡΟΦΙΛ Α’

Το κέντρο ξένων γλωσσών Μελετίου-Οικονόμου είναι αποτέλεσμα δραστηριοποίησης στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για περισσότερα από 30 έτη.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ένα σύγχρονο χώρο στο κέντρο του Πειραιά. Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από καθηγήτριες που έχουν ως μητρική τη γλώσσα που διδάσκουν και είναι κάτοχοι των αντίστοιχων πτυχίων φιλολογίας, καθώς και από καθηγήτριες με εμπειρία και ανώτατα πτυχία γλωσσομάθειας.

Η διεύθυνση της σχολής θεωρεί πολύ σημαντική την επικοινωνία με τους γονείς των σπουδαστών. Γιαυτό το λόγο οι εκπαιδευτικοί έχουν συναντήσεις μαζί τους σε μηνιαία βάση. Το ζητούμενο για μας είναι η ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία μαζί σας. Σε εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, η διευθύντρια σπουδών Κα Μελετίου είναι στη διάθεση των γονιών καθημερινά και οργανώνει σεμινάρια και ενημερώσεις για γονείς και εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με εκπαιδευτική σύμβουλο ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα τυχόν μαθησιακές δυσκολίες ή αρνητικοί ψυχολογικοί παράγοντες που δημιουργούν κωλύματα στη διαδικασία της μάθησης και στην εξέλιξη των σπουδαστών μας.

Ο βασικός μας στόχος είναι το κάθε μάθημα να είναι πολύπλευρο και ενδιαφέρον και η κάθε επικοινωνία μας με τους γονείς να τους διευκολύνει στο γονεϊκό τους ρόλο και να κάνει εμάς ακόμα καλύτερους δασκάλους.


Επιλέγοντας το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΜΕΛΕΤΙΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ επιλέγετε:

  • Εκπαιδευτική φροντίδα
  • Ολοκληρωμένα προγράμματα
  • Εξειδικευμένους καθηγητές
  • Συστηματικό και αντικειμενικό έλεγχο επίδοσης
  • Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις
  • Υψηλά ποσοστά επιτυχίας
  • Πραγματικά προσιτές τιμές

ΠΡΟΦΙΛ Β’

Μετά την απόκτηση ανώτατου τίτλου γλωσσομάθειας στην αγγλική γλώσσα από το Cambridge University (1984), μετά από σπουδές ψυχολογίας, κοινωνικής και εκπαιδευτικής εργασίας με ομάδες στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών (1986), μετά από σπουδές μεθοδολογίας και οργάνωσης ύλης διδακτικών επιπέδων (foundation degree in Primary Teaching and learning) στο Open University of Scotland (Distant learning) (2003) αλλά κυρίως μετά από 30 χρόνια διδακτικής εμπειρίας στην τάξη, και με ήδη 884 πτυχιούχους μαθητές, ένοιωσα έτοιμη να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο εκπαίδευσης στις ξένες γλώσσες στο κέντρο του Πειραιά και να ζητήσω να εμπιστευτείτε τη ξενόγλωσση κατάρτιση των παιδιών σας σε εμένα και τους έμπειρους και γεμάτους διάθεση συνεργάτες μου. Δημιουργήσαμε ένα φιλικό χώρο για σας και τα παιδιά σας, ώστε με την από κοινού προσπάθεια μας, γονείς και εκπαιδευτικοί, να τα οδηγήσουμε στην επίτευξη των στόχων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές